Jaa tämä sivu

Mitsubishi Ilmalämpöpumppujen 5 suosituinta mallia - Mikä tekee niistä niin suosittuja? - Hesatek Oy

Mitsubishi Ilmalämpöpumppujen 5 suosituinta mallia - Mikä tekee niistä niin suosittuja?

Mitsubishi on tunnettu ilmalämpöpumppujen valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja energiatehokkaita malleja. Tässä artikkelissa tarkastelemme viittä suosittua Mitsubishi ilmalämpöpumppumallia ja selvitämme, miksi ne ovat niin suosittuja.

1. Mitsubishi Electric RW Hyper Heating ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating ilmalämpöpumppu on suunniteltu erityisesti pohjoisen kylmiin oloihin. Se on erittäin energiatehokas ja sen lämmitysteho on huippuluokkaa, jopa -25 °C ulkolämpötilassa. Tämä malli on varustettu Wi-Fi-sovittimella, joten voit ohjata sitä etänä älypuhelimellasi tai tabletillasi. Tämä malli on erinomainen valinta, jos haluat tehokkaan ja luotettavan ilmalämpöpumpun, joka kestää kovatkin talviolosuhteet.

2. Mitsubishi Electric LN Hyper Heating ilmalämpöpumppu

Mitsubishi LN ilmalämpöpumppu on yksi Mitsubishi Electricin lippulaivamalleista. Sen ulkonäkö on moderni ja tyylikäs, ja se on saatavilla useissa eri väreissä. Tämä malli on varustettu Wi-Fi-sovittimella, joten voit ohjata sitä etänä älypuhelimellasi tai tabletillasi. Tämä malli on erinomainen valinta, jos haluat yhdistää tyylikkään muotoilun ja korkean suorituskyvyn.

3. Mitsubishi Electric FT Hyper Heating ilmalämpöpumppu

Mitsubishi FT Hyper Heating ilmalämpöpumppu on suunniteltu erityisesti pohjoisen kylmiin oloihin. Se on erittäin energiatehokas ja sen lämmitysteho on huippuluokkaa, jopa -25 °C ulkolämpötilassa. Tämä malli on varustettu Wi-Fi-sovittimella, joten voit ohjata sitä etänä älypuhelimellasi tai tabletillasi. Tämä malli on erinomainen valinta, jos tarvitset tehokkaan ilmalämpöpumpun suurille tiloille.

4. Mitsubishi Electric AP ilmalämpöpumppu

Mitsubishi AP on kompakti ja hiljainen ilmalämpöpumppu, joka levittää lämpöä tasaisesti. Sen tyylikäs muotoilu ja kaunis valkoinen väri sopivat saumattomasti skandinaaviseen sisustukseen. Tämä malli on varustettu Wi-Fi-sovittimella, joten voit ohjata sitä etänä älypuhelimellasi tai tabletillasi. Tämä malli on erinomainen valinta, jos haluat hiljaisen ja tehokkaan ilmalämpöpumpun, joka sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen.

 

5. Mitsubishi Electric HR Ilmanjäähdytin

Mitsubishi HR-malli on jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Se on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi ja soveltuu erityisesti kerrostaloasuntojen viilentämiseen. Tämä malli on helppo sijoittaa kaikkiin, myös mataliin, tiloihin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle. Tämä malli on erinomainen valinta, jos tarvitset tehokkaan ja edullisen ratkaisun asunnon viilentämiseen.

Yhteenveto

Mitsubishi ilmalämpöpumput ovat suosittuja niiden energiatehokkuuden, suorituskyvyn ja monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. Ne on suunniteltu kestämään pohjoisen kylmät olosuhteet ja tarjoamaan miellyttävää sisäilmaa ympäri vuoden. Lisäksi ne ovat helppokäyttöisiä ja niitä voidaan ohjata etänä älylaitteilla.

Mitsubishi Ilmalämpöpumppu Hesatek Oy:ltä

Hankkimalla Mitsubishi ilmalämpöpumpun Hesatek Oy:ltä, saat paitsi laadukkaan tuotteen, myös asiantuntevan palvelun. Asennuspalvelumme, takaa, että ilmalämpöpumppusi asennetaan oikein ja turvallisesti. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii koko asennusprosessista alusta loppuun, jotta voit nauttia lämpimästä ja mukavasta kodista ilman huolia.

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan Mitsubishi ilmalämpöpumpun. Laaja valikoimamme varmistaa, että löydät juuri sinulle sopivan mallin, olipa kyseessä sitten pieni kaupunkiasunto tai suuri omakotitalo.

Hanki siis Mitsubishi ilmalämpöpumppu Hesatek Oy:ltä ja nauti lämpimästä ja mukavasta kodista ympäri vuoden!

Hesatek Oy - Lämpöpumput lämmitykseen ja viilennykseen

Olemme Mitsubishi, Toshiba ja Gree ilmalämpöpumppujen, ilma-vesilämpöpumppujen sekä jäähdytyslaitteiden virallinen jälleenmyyjä, asentaja ja huoltaja. Jo 14 vuoden ajan olemme tarjonneet avaimet käteen periaatteella lämmitys- ja viilennysratkaisuja niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Mikäli haluat tarjouksen, saat asiantuntijaltamme veloituksettoman kartoituksen kohteestasi. Voit ostaa laitteita, varaosia ja tarvikkeita myös suoraan verkkokaupastamme.

Jätä tarjouspyyntö

Haluaisitko tarjouksen lämpöpumpusta tai kaipaako nykyinen laitteesi huoltoa?
Valitse alta mitä tarjouspyyntösi koskee ja lähetä lomake. Palaamme asiaan 1-3 arkipäivän sisällä.
Voit myös soittaa numeroon 09 4289 1192 (klo 8-15) mikäli asiallasi on kiire.