Jaa tämä sivu

Gree ilmalämpöpumpun sisäyksikkö

Tehokkain tulos saavutetaan korkealla puhallusnopeudella

Kun ilmalämpöpumppua käytetään, on hyödyllistä pitää sen puhallusnopeutta mahdollisimman korkealla teholla. Tämä varmistaa, että ilma leviää tehokkaasti koko huoneistoon. Korkealla puhallusteholla varmistetaan, että lämmin sekä viileä ilma tavoittaa jokaisen huoneen nurkan, lisäten sekä asumismukavuutta, että energiatehokkuutta. On myös suositeltavaa pitää ilmalämpöpumppua jatkuvasti päällä.

Lämmityskäyttö: Lämmin ilma nousee

Lämmityskäytössä ilmalämpöpumpun siivekkeiden ja ilmavirran suuntaaminen alaspäin on suositeltavaa. Koska lämmin ilma nousee luonnostaan ylöspäin, alhaalta ylös suunnattu ilmavirta edistää lämpimän ilman jakautumista tasaisesti koko tilassa. Tämä lähestymistapa auttaa saavuttamaan maksimaalisen hyödyn ja tasaisen lämmön jakautumisen.

Viilennyskäyttö: Viileä ilma laskeutuu

Viilennyskäytössä taas ilmalämpöpumpun siivekkeiden ja puhalluksen suuntaaminen ylöspäin on suositeltavaa. Kun viileä ilma puhalletaan ylöspäin, se laskeutuu hitaasti alas luoden miellyttävän ja viileän ilmaston huoneeseen. Tämä menetelmä varmistaa, että viileä ilma leviää tehokkaasti ja tasaisesti koko huoneeseen.

Hesatek Oy - Lämpöpumput lämmitykseen ja viilennykseen

Olemme Mitsubishi, Toshiba ja Gree ilmalämpöpumppujen, ilma-vesilämpöpumppujen sekä jäähdytyslaitteiden virallinen jälleenmyyjä, asentaja ja huoltaja. Jo 14 vuoden ajan olemme tarjonneet avaimet käteen periaatteella lämmitys- ja viilennysratkaisuja niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Mikäli haluat tarjouksen, saat asiantuntijaltamme veloituksettoman kartoituksen kohteestasi. Voit ostaa laitteita, varaosia ja tarvikkeita myös suoraan verkkokaupastamme.

Jätä tarjouspyyntö

Haluaisitko tarjouksen lämpöpumpusta tai kaipaako nykyinen laitteesi huoltoa?
Valitse alta mitä tarjouspyyntösi koskee ja lähetä lomake. Palaamme asiaan 1-3 arkipäivän sisällä.
Voit myös soittaa numeroon 09 4289 1192 (klo 8-15) mikäli asiallasi on kiire.