Maxei Finland Oy vahvistaa asemaansa ilmalämpöpumppujen markkinoilla ostamalla Hesatek brändin ja Freshwash-tuotemerkin

Halumme tiedottaa, että Maxei Finland Oy on tehnyt strategisen hankinnan ja ostanut Hesatek brändin sekä Freshwash-tuotemerkin kesäkuussa 2024. Tämä mahdollistaa meille paremman kilpailukyvyn ja laajemman palveluvalikoiman ilmalämpöpumppujen markkinoilla. Tarjoamme asiakkaillemme edelleen korkealaatuisia ja monipuolisia ilmalämpöpumppujen pesu- ja
asennuspalveluja, joita Hesatek on tuottanut jo vuosien ajan.

Hesatek:n toiminta jatkuu entiseen tapaan, mutta nyt osana Maxei Finland Oy:tä. Olemme sitoutuneet palvelemaan asiakkaitamme ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Toivomme, että olette tyytyväisiä uuteen osaan konserniamme ja tutustutte palveluihimme Hesatekin verkkosivuilla.

Kiitämme teitä luottamuksestanne ja toivotamme hyvää kesän jatkoa.

Ystävällisin terveisin,
Maxei Finland Oy



Jokivarrenpolku 25
04660 Numminen
Y-tunnus: 0927970-6

Puh 09 4289 1192

Hesatek - Lämpöpumput lämmitykseen ja viilennykseen

Olemme Mitsubishi, Toshiba ja Gree ilmalämpöpumppujen, ilma-vesilämpöpumppujen sekä jäähdytyslaitteiden virallinen jälleenmyyjä, asentaja ja huoltaja. Jo vuodesta 1997 ajan olemme tarjonneet avaimet käteen periaatteella lämmitys- ja viilennysratkaisuja niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin.

Mikäli haluat tarjouksen, saat asiantuntijaltamme veloituksettoman kartoituksen kohteestasi. Voit ostaa laitteita, varaosia ja tarvikkeita myös suoraan verkkokaupastamme.