Jaa tämä sivu

Ilmalämpöpumppu asennettuna: Mitä se maksaa ja miksi se kannattaa? - Hesatek Oy

Ilmalämpöpumppu asennettuna: Mitä se maksaa ja miksi se kannattaa?

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kodin lämmitykseen ja viilennykseen. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin ajan myötä energiansäästön muodossa. Mutta kuinka paljon ilmalämpöpumpun asennus maksaa, ja miksi se kannattaa?

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan. Ensinnäkin, itse ilmalämpöpumpun hinta on merkittävä osa kokonaiskustannuksia. Ilmalämpöpumppujen hinnat vaihtelevat mallista ja merkistä riippuen. Esimerkiksi perusmallit ovat edullisempia, kun taas tehokkaammat ja monipuolisemmat mallit maksavat enemmän.

Toiseksi, asennuksen hintaan vaikuttaa asennuksen vaativuus. Esimerkiksi, jos asennus vaatii erityisiä toimenpiteitä tai lisävarusteita, se voi nostaa hintaa. Lisäksi asennuksen hinta voi vaihdella alueittain ja asennusyrityksen mukaan. Tyypillisesti ilmalämpöpumppu asennuksineen maksaa noin 1700-2800 euroa

Hesatek Oy tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ilmalämpöpumppujen asennuksille. Meiltä saat laadukkaat Mitsubishi, Toshiba ja Gree ilmalämpöpumput asennettuna. Asennuksen hinta sisältää aina asiantuntijamme tekemän kartoituksen ja asennussuunnitelman, tarvittavat asennustarvikkeet sekä lisävarusteet.

Miksi ilmalämpöpumpun asennus kannattaa?

Ilmalämpöpumpun asennus on investointi, joka maksaa itsensä takaisin monin tavoin. Tässä muutamia syitä, miksi ilmalämpöpumpun asennus kannattaa:

  1. Energiansäästö: Ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas lämmitysmuoto. Se voi säästää jopa 50% lämmityskustannuksissa verrattuna perinteisiin lämmitysmuotoihin, kuten sähkölämmitykseen tai öljylämmitykseen.

  2. Ympäristöystävällisyys: Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se vähentää hiilidioksidipäästöjä merkittävästi verrattuna fossiilisten polttoaineiden käyttöön.

  3. Mukavuus: Ilmalämpöpumppu tarjoaa tasaisen ja miellyttävän sisälämpötilan ympäri vuoden. Lisäksi se voi toimia myös ilmastointilaitteena kesäkuumalla.

  4. Arvonlisäys: Ilmalämpöpumpun asennus voi nostaa kiinteistön arvoa, sillä se on nykyaikainen ja energiatehokas lämmitysratkaisu, jota monet ostajat arvostavat.

Ilmalämpöpumpun asennusprosessi

Ilmalämpöpumpun asennusprosessi alkaa aina kartoituksella. Asiantuntijamme käyvät kohteessa arvioimassa parhaan mahdollisen ratkaisun. He ottavat huomioon kohteen erityispiirteet, kuten rakennuksen koon, ikkunoiden suunnan ja lämmitysjärjestelmän.

Kartoituksen jälkeen teemme asennussuunnitelman ja tarjouksen. Tarjouksemme pyrkii sisältämään tarvittavat asennustarvikkeet ja lisävarusteet, jotta sinun ei tarvitse huolehtia yllättävistä lisäkustannuksista.

Asennuspäivänä asentajamme saapuvat sovittuna ajankohtana paikalle. Asennustyö kestää tyypillisesti noin 4 tuntia kohteesta riippuen. Asennuksen jälkeen saat meiltä kahden vuoden asennustakuun, teknistä tukea ja erinomaiset huoltopalvelut.

Haluatko tietää tarkemmin, kuinka paljon ilmalämpöpumpun asennus maksaisi juuri sinun kotiisi? Ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen!

Lue lisää>>

Hesatek Oy - Lämpöpumput lämmitykseen ja viilennykseen

Olemme Mitsubishi, Toshiba ja Gree ilmalämpöpumppujen, ilma-vesilämpöpumppujen sekä jäähdytyslaitteiden virallinen jälleenmyyjä, asentaja ja huoltaja. Jo 14 vuoden ajan olemme tarjonneet avaimet käteen periaatteella lämmitys- ja viilennysratkaisuja niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Mikäli haluat tarjouksen, saat asiantuntijaltamme veloituksettoman kartoituksen kohteestasi. Voit ostaa laitteita, varaosia ja tarvikkeita myös suoraan verkkokaupastamme.

Jätä tarjouspyyntö

Haluaisitko tarjouksen lämpöpumpusta tai kaipaako nykyinen laitteesi huoltoa?
Valitse alta mitä tarjouspyyntösi koskee ja lähetä lomake. Palaamme asiaan 1-3 arkipäivän sisällä.
Voit myös soittaa numeroon 09 4289 1192 (klo 8-15) mikäli asiallasi on kiire.