Ilmalämpöpumpun huollettu sisäyksikkö - Hesatek Oy

Ilmalämpöpumpun huolto Espoo 
- Fresh Wash® 

Fresh Wash® on kokonaisvaltainen huoltopesu, joka sopii kaikille ilmalämpöpumpuille

Tilaa huoltopesu
Ilmalämpöpumpun huolto - Hesatek Oy

Milloin ilmalämpöpumppu kannattaa huoltaa?

Lämpöpumpun huoltopesu on hyvä suorittaa 2–4 vuoden välein. Laitteen sisään kertyy vähitellen muun muassa pölyä ja rasvaa, jotka estävät lämpöpumpun tehokkuuden ja energiansäästön.

Hesatek Fresh Wash® huoltopesulla varmistat, että laitteesi toimii moitteettomasti koko sen elinkaaren.

Ilmalämpöpumpun huolto - Hesatek Oy

Asiakaskokemuksia

Jaakko Perttula

"Erittäin asiallista ja ammattitaitoista palvelua. Yhteydenottoomme vastattiin pikaisesti ja laitettiin pumput kuntoon! Voimme ehdottomasti suositella ko. yrityksen palveluja!"

Michael Miettinen

"ILP:in puhdistuksesta täydet pisteet. Kaverit saapuivat täsmällisesti sovittuun aikaan, tekivät kaksi tuntia hommia tosissaan, suojasivat paikat hyvin ja siivosivat kaikki jälkensä. Helppo suositella."

Sanna Havukainen

"Naapuri suositteli pesua, joten tänään on medänkin ILP saatu loisto kuntoon! Huippu palvelu ja todella siististi hoidettu toimenpide! Suosittelen lämpimästi!"

Jani Lehto

"Varmasti parempaa huoneilmaa kun kone ei ole tukossa!"

Ilmalämpöpumpun Fresh Wash huolto - Hesatek Oy

Miksi valita juuri Fresh Wash® huoltopesu ilmalämpöpumpullesi? 

Ilmalämpöpumpun täydellisen sisäpesun ja puhdistuksen mahdollistaa FreshWash® pesutekniikka, jossa samalla toteutuu pumpun huolto ja tarkastus! Kyseessä ei siis ole pelkkä pesu vaan saat täyden varmuuden ilmalämpöpumpun kunnosta kun huolto toteutetaan samanaikaisesti. Ilmalämpöpumppujen syväpuhdistuksessa saadaan aikaan uskomaton hyöty!

Katso esittelyvideo

Voiko ilmalämpöpumppua huoltaa itse?
___

Ilmalämpöpumpun osittainen puhdistaminen kotikonstein on usein nopea muutaman minuutin toimenpide, jossa suodattimet irrotetaan, ja muoviosat imuroidaan. Sisäelementtien tarkka puhdistus ei kuitenkaan onnistu ja koneen sisään jää likaa, rasvaa, pölyä, ja muita koneen tehoa sekä ilmanlaatua haittaavia aineita.

Fresh Wash® ilmalämpöpumpun pesu on ensimmäinen todellinen ratkaisu sisäelementtien tehokkaaseen puhdistukseen. Ilmalämpöpumpun fresh Wash® pesu ei aiheuta sotkua asiakkaan tiloihin ja on helppo ja kotitalousvähennyskelpoinen tapa suorittaa ilmalämpöpumpun puhdistus.

Katso Fresh Wash® esittelyvideo
Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö - Hesatek Oy

Mitä ilmalämpöpumpun Fresh Wash® huoltopesu sisältää?

▸ Sisäyksikön suodattimien pesu
▸ Sisäyksikön muovikotelon pesu
▸ Sisäyksikön kennon tarkastus ja pesu
▸ Sisäyksikön puhaltimen tarkastus ja pesu
▸ Sisäyksikön sähköliitäntöjen ja puhallinmoottorin tarkastus
▸ Ulkoyksikön kennon tarkastus ja mekaaninen puhdistus
▸ Ulkoyksikön puhaltimen tarkastus
▸ Ulkoyksikön puhallinmoottorin tarkastus
▸ Ulkoyksikön kiinnityksen tarkastus
▸ Kylmäainemäärän tarkastus
▸ Asennuskoteloinnin tarkastus
▸ Läpivientien tarkastus
▸ Sisäyksikön kondenssivesilinjan kaadon tarkastus ja huuhtelu
▸ Ilmalämpöpumpun yleiskunnon arviointi
▸ 25 km matkakorvaus per suunta

Hinta: 377,00€ (alv. 24%)

Kotitalousvähennettävä osuus 368,00€

Kiinnostuitko? Täytä lomake niin lähetämme tarjoksen

Parhaat 
huoltoasiantuntijat apunasi

Eikö ilmalämpöpumppusi viilennä tai lämmitä enää kunnolla ja se tarvitsee huoltoa? Ei hätää! Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivun alaosasta löytyvän lomakkeen kautta!

Susanna Toivonen - Hesatek Oy

Susanna Toivonen

Fresh Wash huoltotilaukset

050 475 2692

susanna.toivonen@hesatek.fi

Kokemuksia Fresh Wash® -huoltopesusta

“Kuusi vuotta vanha pumppumme pestiin viime vuoden heinäkuussa. Säännöllisestä puhdistuksesta huolimatta pumppu oli kovin likainen. Nyt puolen vuoden kuluttua tilanne on aivan toinen. Verkkojen suotimet ovat niin kirkkaat ja liukkaat, että pöly suorastaan katoaa kun suotimet viedään pölynimurin viereen. Ja mikä ihmeellisintä, niin tuntuu kuin imuri toimisi paremmalla teholla. Todella kova juttu!”

- Pentti Valkama –

“Hitachin Premium pumppu tiskattiin perusteellisesti reilut kuusi vuotta palvellut pumppu oli palvellut loistavasti, kunnes lika alkoi jo tuoda hajua. En osannut odottaa, että FreshWash pesee pumpun uudenveroiseen kuntoon. Tämä kannattaisi ottaa vuosittaiseksi toimenpiteeksi. Suuret suositteluni. Kannattaa muistaa myös kotitalousvähennys, käytännössä kaikesta saa puolet verovähennyksiin.”

- Juha Niskanen –

“Hei, Kiitos erinomaisesta palvelusta. Kun ilmalämpöpumpussa havaittiin hometta, niin pesu järjestyi todella nopeasti, mikä oli muutaman päivän päästä lähestyvien helteiden takia erittäin mukavaa. Itse toimenpide sujui hyvin, ripeästi ja siististi. Suosittelen lämpimästi.”

- Teemu Kuusisto -

“Erittäin asiallista ja ammattitaitoista palvelua. Yhteydenottoomme vastattiin pikaisesti ja laitettiin pumput kuntoon! Voimme ehdottomasti suositella ko. yrityksen palveluja! Asiallinen toimenpide ilmalämpöpumpulle. Itselläni oli aika likaiseen kuntoon päässyt 7 vuoden ajon jälkeen ja hyötysuhde tippunut. Hetken tuumailtuani luovuin ajatuksesta itse yrittää pestä alumiinikennoja, koska ne taipuvat hyvin helposti ja en halua pilata pumppuani. Pesussa on aika kova homma ja ilman kunnon vehkeitä ja aineita ei siitä tule mitään. Hyötysuhde näyttäisi heti pesun jälkeen palautuneen normaalille tasolle.”

- Antti Hellèn -

“Minulla on ollut ilmalämpöpumppu 10 vuotta käytössä. Pumppu on ollut päällä koko ajan vuodenajasta riippumatta. Kilpailutin pumpun huollon kolmen firman välillä. Valitsin näistä halvimman. Huolto tehtiin mutta sen jälkeen en voinut pitää pumppua päällä lainkaan allergia oireiden takia. Otin sen jälkeen yhteyttä Teamteachiin. Kysyin voisitteko te tehdä pumpun pesun, koska teillä on kokonaan erilainen puhdistus menetelmä, kuin muilla. Teamtechin kylmäasentaja tuli paikalle ja vesipesi ilmalämpöpumppumme sisäyksikön. Nyt voimme taas pitää pumppua päällä ilman allergiaoireita. Minulle tämä tuli kalliiksi, kun jouduin teettämään työn kaksi kertaa. Mutta olen erittäin tyytyväinen Teamtechin Fresh Wash palveluun. Suosittelen Fresh Washia ja Teamtechiä myös muille.”

- Vesa Konttila -

Haluaisitko kuulla lisää huoltopesun hyödyistä?

Jätä yhteydenottopyyntö