Ilmalämpöpumpun asennus - Hesatek Oy
Ilmalämpöpumpun asennus - Hesatek Oy

Säästä lämmityskuluissa ja nauti miellyttävästä sisäilmasta

Sijoita lämpöpumppuun
Scanoffice hankintaturvaliike - Hesatek Oy
Scanoffice energiapartneri - Hesatek Oy
Scanvarm - Hesatek Oy
Sulpu ry - Hesatek Oy
Mitsubishi ilmalämpöpumput - Hesatek Oy
Gree ilmalämpöpumput - Hesatek Oya
Toshiba ilmalämpöpumput - Hesatek Oya
Isä ja poika nauttivat miellyttävästä sisäilmasta - Hesatek Oy

Ilmalämpöpumput

Säästä kiinteistön lämmityskustannuksista
ja nauti miellyttävästä sisäilmasta.

Huolto

Verkkokauppa

Yrityksille

Energiatehokkaasti lämmitetty käyttövesi - hesatek oy

Ilma-vesilämpöpumput

Tee kodistasi energiatehokkaampi ja säästä lämmityskustannuksista jopa 60%.

Asennuspalvelu

Huolto

Verkkokauppa

Yrityksille

Tyttö ja isoäiti nauttivat viileästä sisäilmasta - Hesatek Oy

Ilmanjäähdyttimet

Viilennä huoneilma 
kesähelteillä juuri sinulle sopivaksi.

Asennuspalvelu

Huolto

Verkkokauppa

Yrityksille

Hesatek Oy - Lämpöpumput lämmitykseen ja viilennykseen

Olemme Mitsubishi, Toshiba ja Gree ilmalämpöpumppujen, ilma-vesilämpöpumppujen sekä jäähdytyslaitteiden virallinen jälleenmyyjä, asentaja ja huoltaja. Jo 14 vuoden ajan olemme tarjonneet avaimet käteen periaatteella lämmitys- ja viilennysratkaisuja niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Mikäli haluat tarjouksen, saat asiantuntijaltamme veloituksettoman kartoituksen kohteestasi. Voit ostaa laitteita, varaosia ja tarvikkeita myös suoraan verkkokaupastamme.

Scanoffice hankintaturvaliike - Hesatek Oy
Scanoffice energiapartneri - Hesatek Oy
Scanvarm - Hesatek Oy
Mitsubishi ilmalämpöpumput - Hesatek Oy
Gree ilmalämpöpumput - Hesatek Oya
Toshiba ilmalämpöpumput - Hesatek Oya

Säästä lämmityskustannuksissa
ja nauti miellyttävästä sisäilmasta

Lämmityskustannukset voivat rasittaa talouttasi, ja miellyttävä sisäilma on kodin mukavuuden ydin. Miten löytää ratkaisu, joka lämmittää talvella ja viilentää kesällä, ilman että energialasku räjähtää käsiin?

Ilmalämpöpumpun avulla voit säästää lämmityskustannuksissa jopa 30-50%, nauttia miellyttävästä sisäilmasta kesähelteillä ja tehdä ympäristöystävällisiä valintoja. Ilma-vesilämpöpumppu tarjoaa vastaavia etuja, lisäksi 1500-2000€ vuotuiset säästöt verrattuna öljy- tai sähkölämmitykseen ja mahdollisuuden saada 4000€ energia-avustus.

Saat meiltä lämpöpumpun asennuksen avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä ja keskustele asiantuntijamme kanssa juuri sinulle sopivasta ratkaisusta!

Keskustele asiantuntijan kanssa

*Arvot ovat viitteellisiä ja perustuvat keskiarvoihin, todelliset luvut ovat yksilölliset kohteesta ja laitteesta riippuen. Kysy arvio energiansäästömahdollisuuksistasi asiantuntijaltamme.

Hesatek asentaja ja sisäyksikkö - Hesatek Oy

Miksi valita juuri Hesatek?

Yli 14 vuoden kokemus
lämpöpumpuista

Viimeisen 14 vuoden aikana meille on kertynyt kokemusta tuhansien asennettujen ja huolletujen lämpöpumppujen myötä.

Erinomainen huoltopalvelu &
asennustakuu

Olemme tukenasi myös lämpöpumpun asennuksen jälkeen. Saat meiltä veloituksettoman kahden vuoden asennustakuun, teknistä tukea ja erinomaiset huoltopalvelut. 

Asiantunteva asiakaspalvelu &
tekninen tuki

Pyrimme jatkuvasti olemaan asiakkaan kanssa avoimesti keskusteleva ja tasavertainen kumppani ja auttaa asiakkaitamme vieläkin paremmin joka päivä.

Mitsubishi ilmalämpöpumput

Hesatek Oy on virallinen Mitsubishi ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjä Suomessa. Mitsubishi on tunnettu laadukkaista ja energiatehokkaista ilmalämpöpumpuistaan, jotka tarjoavat erinomaisen lämmitys- ja jäähdytysratkaisun kotiisi tai toimistoosi.

Mitsubishi-ilmalämpöpumppujen valikoimamme on laaja, ja se sisältää useita eri malleja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Olipa kyseessä pieni asunto tai suuri toimistorakennus, meillä on Mitsubishi-ilmalämpöpumppu, joka vastaa tarpeitasi.

Hesatek Oy tarjoaa myös kattavan asennuspalvelun Mitsubishi-ilmalämpöpumpuille. Asiantunteva tiimimme huolehtii ilmalämpöpumpun asennuksesta alusta loppuun, varmistaen, että laite toimii optimaalisesti ja tehokkaasti.

Tarjoamme myös jatkuvaa tukea ja huoltopalveluita, jotta Mitsubishi-ilmalämpöpumppusi pysyy hyvässä kunnossa vuosien ajan.

Hanki Mitsubishi-ilmalämpöpumppu Hesatekilta tänään ja aloita energiatehokas lämmittäminen. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja tai tee tilaus suoraan verkkokaupastamme.

Tutustu mallistoon
Toshiba Premium+ ilmalämpöpumppu - Hesatek Oy

Toshiba ilmalämpöpumput

Toshiba, joka on ollut tunnettu yli 50 vuoden ajan laadukkaista ja energiatehokkaista ilmalämpöpumpuistaan, tarjoaa erinomaisen lämmitys- ja jäähdytysratkaisun kotiisi tai toimistoosi.

Toshiba-ilmalämpöpumppujen valikoimamme on monipuolinen, sisältäen useita eri malleja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Olitpa sitten pienen asunnon omistaja tai suuren toimistorakennuksen hallinnoija, meillä on Toshiba-ilmalämpöpumppu, joka vastaa tarpeitasi.

Hesatek Oy tarjoaa myös kattavan asennuspalvelun Toshiba-ilmalämpöpumpuille. Asiantunteva tiimimme huolehtii ilmalämpöpumpun asennuksesta alusta loppuun, varmistaen, että laite toimii optimaalisesti ja tehokkaasti.

Tarjoamme myös jatkuvaa tukea ja huoltopalveluita, jotta Toshiba-ilmalämpöpumppusi pysyy hyvässä kunnossa vuosien ajan. Toshiba-ilmalämpöpumput ovat tunnettuja korkeasta hyötysuhteestaan, luotettavuudestaan ja edistyksellisestä tekniikastaan, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan lämmitys- ja jäähdytysratkaisuksi.

Hanki Toshiba-ilmalämpöpumppu Hesatekilta ja nauti miellyttävästä sisäilmasta ympäri vuoden. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja tai tee tilaus suoraan verkkokaupastamme.

Tutustu mallistoon

Gree ilmalämpöpumput

Hesatek Oy on myös Gree ilmalämpöpumppujen virallinen jälleenmyyjä ja asentaja Suomessa. Gree, joka on perustettu vuonna 1991, on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Gree tuottaa vuosittain jopa 27 miljoonaa kotitalousilmastointilaitetta ja 2 miljoonaa kaupallista ilmastointilaitetta. Gree valmistaa kaikki keskeiset komponentit itse, mikä takaa tuotteiden johdonmukaisuuden ja laadun.

Hesatek Oy tarjoaa kattavan asennuspalvelun Gree-ilmalämpöpumpuille, varmistaen, että laite toimii optimaalisesti ja tehokkaasti. Tarjoamme myös jatkuvaa tukea ja huoltopalveluita, jotta Gree-ilmalämpöpumppusi pysyy hyvässä kunnossa vuosien ajan.

Hanki Gree-ilmalämpöpumppu Hesatekilta tänään ja nauti lämpimästä ja mukavasta sisäilmasta ympäri vuoden. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja tai tee tilaus suoraan verkkokaupastamme.

Tutustu mallistoon
Mitsubishi Ecodan ilma-vesilämpöpumppu - Hesatek Oy

Mitsubishi ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi on tunnettu maailmanlaajuisesti korkealaatuisista lämpöpumppuratkaisuistaan. Yksi merkittävä tuotevalikoimamme osa on Mitsubishi Ecodan ilma-vesilämpöpumput, jotka tarjoavat tehokkaan ja ympäristöystävällisen lämmitysratkaisun kotiisi.

Mitsubishi Ecodan ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu säästämään sekä rahaa että energiaa. Ne käyttävät uusinta R32 kylmäainetta, joka on ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteisille kylmäaineille. Lisäksi Ecodanin portaaton invertteritekniikka ja uudistettu säätöjärjestelmä takaavat energiatehokkaan lämmityksen, jolla saat merkittäviä säästöjä sähkölaskuusi.

Tutustu Mitsubishi Ecodan -mallistoomme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka auttavat sinua valitsemaan parhaiten tarpeitasi vastaavan tuotteen.

Tutustu mallistoon

Asiakaskokemuksia

Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Tuhansien asentamiemme ja huoltamiemme ilmalämpöpumppujen ja ilma-vesilämpöpumppujen myötä meille on kertynyt kokemusta monenlaisista tilanteista. Käytämme asiantuntemustamme tarjotaksemme asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa vastaavia ratkaisuja.

Arvomme

Kiitollisuus

Olemme kiitollisia, että saamme tehdä tätä työtä ja haluamme tehdä sen niin hyvin, että voimme tehdä sitä huomennakin.

Määrätietoisuus

Haluamme kasvattaa ja kehittää toimintaamme, jotta voimme auttaa asiakkaitamme vieläkin paremmin joka päivä.

Joustavuus

Olemme asiakkaan kanssa avoimesti keskusteleva ja tasavertainen kumppani. 

Usein kysyttyä