fbpx

Ilmalämpöpumpun avulla voidaan säädellä sisätilojen lämpötilaa joko lämmitys- tai viilennystarkoituksessa. Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa sisä- ja ulkotilan välillä aina tarpeen mukaan, kesällä viilentääkseen ja talvella lämmittääkseen.

Ilmalämpöpumppu on tavanomaiseen sähkölämmitykseen verrattuna huomattavasti edullisempi vaihtoehto lämpötilojen säätelyyn. Paras teho ilmalämpöpumpusta saadaan ulkoilman ollessa lämmintä, mutta laadukkaat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput kykenevät toimimaan, vaikka pakkasta olisi jopa yli -20 astetta.

Ilmalämpöpumpun sisäyksikön sijoituspaikaksi suositellaan paikkaa, josta puhallusilma pääsee virtaamaan vapaasti laajalle alueelle. Ulkoyksikön tulisi puolestaan olla mahdollisimman lähellä sisäyksikköä. Ulkoyksikön sijoituspaikan suhteen ei ole olemassa suurempia rajoitteita, mutta kannattaa huomioida, että varjoon sijoitettuna se toimii kesäaikaan kaikkein tehokkaimmin.

Ilmalämpöpumpun asentaminen vaatii ammattitaitoa, sillä asennus sisältää sähkötöitä ja kylmäaineiden käsittelyä. Tarjoamme asennuspalvelun kaikille tuotteillemme, jotta Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun hankinta, asennus ja käyttöönotto sujuvat asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivattomasti ja sujuvasti.

Mitsubishi Electric – MSZ-LN mallisarja
Mitsubishi-Electric-MSZ-LN
Katso esite tästä
Mitsubishi Electric – MSZ-FH mallisarja
Katso esite tästä
Mitsubishi Electric – MSZ-EF mallisarja
Katso esite tästä
Mitsubishi Electric – AP mallisarja
Mitsubishi_Electric_MSZ-AP_ilmalampopumppu
Katso esite tästä
Mitsubishi Electric – SLZ-KF kattokasetti-mallisarja
Katso esite tästä
Mitsubishi Electric Multi-Split 2-5
Katso esite tästä
Mitsubishi Electric Hyper Heating
Katso esite tästä
Mitsubishi Electric MSZ-HR ilmanjäähdytin
Katso esite tästä
Mitsubishi Electric MSY-TP ilmanjäähdytin
Katso esite tästä
Valikko
OTA YHTEYTTÄ