Ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas lämmitysjärjestelmä, joka toimii samalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu, mutta lämpö siirretään ilman sijasta veteen. Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin, eikä sen käyttöönotto vaadi porakaivoa tai maalämmön keräysputkistoa. Ulkoilman lämpöenergia siirtyy ilma-vesilämpöpumpun avulla vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, ja samalla laitteella voidaan lämmittää myös talouden käyttövesi.

Ilma-vesilämpöpumppua voidaan käyttää rakennuksen päätoimisena lämmitysmenetelmänä aina -20 asteeseen saakka. Tätä kylmemmissä lämpötiloissa pumpun rinnalle voidaan tarvita väliaikaisesti myös toinen lämmitysjärjestelmä, kuten sähkö, öljy tai puu. Pelkkään öljy- tai sähkölämmitykseen verrattuna ilma-vesilämpöpumppu kykenee jopa 50% pienempiin lämmitysenergiakustannuksiin.
Ei siis ihme, että vesi-ilmalämpöpumput ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta.

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu mainiosti myös uudisrakennuksiin joustavien asennusmahdollisuuksiensa ja pienen kokonsa ansiosta.

Mitsubishi Ecodan Next Generation on nimensä mukaisesti uuden sukupolven ilma-vesilämpöpumppu, joka tuo uudenlaisen säätöjärjestelmänsä takia entistä suurempia säästöjä rakennuksen lämmityskustannuksiin. Uudenlaisella käyttöveden lämmitystekniikalla vesi saadaan lämmitettyä parhaalla mahdollisella hyötysuhteella ja älykäs lämmönohjausjärjestelmä pitää valitun lämpötilan tasaisena sovittamalla asetukset aina vallitsevien olosuhteiden mukaisiksi.

Ecodan Next Generation lämpöpumpuissa on lisäksi valmiudet aurinkokeräinten kytkentään ja muihin lisälämmön lähteisiin, langaton ohjaus, sekä helposti päälle kytkettävä poissaoloasetus.

Mitsubishi Electric EcoDan SW75YAA
Ilmavesilämpöpumppu Mitsubishi Electric Ecodan
Katso esite tästä
Mitsubishi Electric PAC-IF061 energiansäästäjä
Energiansäästäjä
Katso esite tästä
Valikko
OTA YHTEYTTÄ