Vuonna 1991 perustettu GREE Electric Appliances, Inc. tunnetaan korkealaatuisista ja edistyksellistä teknologiaa hyödyntävistä tuotteista, erityisalaa ovat etenkin ilmalämpöpumput ja ilmanviilentimet. Maailman suurimpana ilmalämpöpumppujen valmistajana GREEllä on taustallaan vankkaa kokemusta usean vuosikymmenen ajalta, ja GREE -ilmalämpöpumppuja ja ilmastointilaitteita toimitetaankin vuosittain jopa 140 eri maahan.

GREEn valikoimasta löytyvät niin huippulaatuiset ilmalämpöpumput, kuin huoneilmajäähdyttimet ja kattokasetit. Koteihin, toimistoihin ja liiketiloihin suunnitellut ilmalämpöpumput ovat muotoilultaan tyylikkään linjakkaita ja moderneja, jolloin ne sulautuvat osaksi sisustusta, ja niiden hiljainen käyntiääni tekee niistä entistäkin huomaamattomampia.
Edistyksellisen teknologian ansiosta viilennyslaitteet mukautuvat saumattomasti käyttäjiensä tarpeisiin. Tarkat lämpötilojen säätömahdollisuudet takaavat sen, että huoneiden lämpötila voidaan asettaa tarkalleen halutulle tasolle. Monet tuotteet sisältävät myös muita käyttökokemusta parantavia ominaisuuksia, kuten iFeel -toiminnon, joka mahdollistaa lämpötilan mittaamisen kaukosäätimellä, tai sisäänrakennetun WiFi:n, joka mahdollistaa laitteen etäohjauksen.

Suosituimpien tuotteiden joukkoon lukeutuvat mm. GREE Amber, tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden yhdistävä erittäin korkealaatuinen ilmalämpöpumppu, sekä GREE Bora, erityisesti koti- ja toimistotilojen viilentämiseen suunniteltu huoneilmajäähdytin. GREE Amber sisältää patentoidun 2-aste kompressorin, joka tekee siitä erityisen soveltuvan pohjoisen haastaviin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Ilmalämpöpumppu toimii tehokkaasti ja korkealla hyötysuhteella jopa -30˚C pakkasilla.

GREE tarjoaa viilennysratkaisuja myös liiketilojen ja ravintoloiden tarpeisiin. Esimerkiksi GREE Fresh Wind -lämpöpumppu kykenee sekä viilentämään, että lämmittämään tiloja aina kunkin vuodenajan tarpeiden mukaan. Tehokkuutensa ansiosta se sopii myös suuriin tiloihin, ja vapaasti lattialla seisovan sisäyksikön ansiosta asentaminen voidaan suorittaa helposti ja nopeasti.

Yhteistä kaikille GREE -tuotteille on niiden ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus. Ilmalämpöpumput käyttävät tehokasta ja ympäristöystävällistä R32 -kylmäainetta perinteisten ilmalämpöpumppujen suosiman R410a -kylmäaineen sijaan. R32 on kasvihuonekaasupäästöiltään ja ympäristövaikutus GWP:ltään (Global Warming Potential) kolme kertaa pienempi kuin R410a!

GREE Amber
Ilmalämpöpumppu Gree Amber
Katso esite tästä
GREE Bora 35-A/W huoneilmaviilennin
Ilmalämpöpumppu Gree Bora
Katso esite tästä
GREE Multi-Split R32 kahdella sisäyksiköllä
Ilmalämpöpumppu Gree Multisplit
Katso esite tästä
Gree Fairy -ilmalämpöpumppu
Ilmalämpöpumppu Gree Fairy
Katso esite tästä
GREE Console
Ilmalämpöpumppu Gree Console
Katso esite tästä
GREE kasetti
Lämpöpumppu Gree kattokasetti
Katso esite tästä
GREE sivulta puhaltavat kattoasennusmallit
Gree sivultapuhaltava lämpöpumppu
Katso esite tästä
GREE Fresh Wind
Lämpöpumppu Gree Fresh Wind
Katso esite tästä
GREE käyttövesilämpöpumppu
Käyttövesilämpöpumppu Gree
Katso esite tästä
Valikko
OTA YHTEYTTÄ