fbpx

Hesatek-rahoitus

Nyt saat lämpöpumppu- ja jäähdytinhankinnan rahoitukseen korotonta ja kulutonta maksuaikaa 6kk ajaksi, kun teet tilauksen viimeistään 31.3.2020! Etu on voimassa tilauksen loppusumman ollessa vähintään 150€.

Haluatko säästää kotisi lämmityskustannuksissa, tai pysyä viileänä kesäkuukausina, mutta et halua tai pysty juuri nyt sijoittamaan kaikkea tarvittavaa pääomaa lämmitysjärjestelmän tai jäähdytysjärjestelmän hankintaan tai uusimiseen?

Toteuta haluamasi hanke joustavasti ja yksinkertaisesti rahoituksen avulla. Hanki ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu tai ilmanvaihtolaite rahoituksella nyt, niin vältät kesäsesongin ruuhkan ja pääset nauttimaan miellyttävistä asumislämpötiloista nopeasti ja helposti.
Jo muutamassa vuodessa ilmalämpöpumppu-investointi maksaa itsensä takaisin pienempien lämmityskustannusten kautta. Mikäli investointikohteena on isompi lämpöpumppu, takaisinmaksuaika on hieman pidempi.

Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, ja rahoitus on tarkoitettu yksityishenkilöille, ei yrityksille tai yhteisöille.

Hae siis rahoitusta nyt!

Tarkista taulukosta kuukausierän suuruus haluamallesi lainasummalle ja -ajalle.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 08/19), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

  • Rahoitustarjous voimassa 31.3. saakka
  • 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Luoton määrä 2 500€ – 30 000€. Luotosta nostetaan laskua vastaava määrä
  • 6kk jälkeen edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta
  • Rahoitus kerryttää OP:n omistaja-asiakkaille OP-bonuksia
Valikko
OTA YHTEYTTÄ