Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG2B ilmalämpöpumppu (onyxinmusta)

Tässä huippu ilmalämpöpumppu sinulle, jolle korkea laatu on tärkeää. Tässä viimeistellyssä Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja ovat ominaisuudet premium -luokkaa ja ne nostavat työskentelyn ja asumisen uudelle tasolle.

Uusi muotoilu neljällä upealla värivaihtoehtoehdolla sekä ympäristöystävällinen kylmäaine yhdistyvät tässä Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarjassa laitteeksi, joka todistetusti toimii vaativassa ilmastossamme.

Lämmityskustannuksesi laskevat parhaan energiatehokkuusluokan ansiosta ja lukuisat lisäosat takaavat kotiisi raikkaan ilman ja aina sopivan lämpötilan.

Olisiko tässä paras ilmalämpöpumppu sinun kotiisi? Kokeile!

Kysy lisää Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpuista: Ota yhteyttä »

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi LN onyksinmusta

Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG2B ilmalämpöpumppu (onyxinmusta)

Laatua ja säästöä!

Mitsubishi Electric LN -sarjan ilmalämpöpumppujen energiatehokkuusmerkintä A+++ on korkein mahdollinen. Sen SCOP-arvo 5,2 (mallissa LN25) kertoo ilmalämpöpumpun kuluttavan 1 kW:n verran sähköä, samalla kun tuottaa takaisin 5,2 kW lämpöä.

Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpput ovat hankintaturvatuotteita ja maahantuomillamme laitteilla on kolmen vuoden täystakuu sekä kompressorille viiden vuoden materiaalitakuu.

Ota yhteyttä!

Juha Hyyrynen

Myynti, ilmalämpöpumput

Miika Björkbacka

Myynti, ilmalämpöpumput,
ilma-vesilämpöpumput

Matti Ruottinen

Myynti, ilmalämpöpumput

Haluatko keskustella myyjämme kanssa sinulle sopivasta ilmalämpöpumpusta? Soita, laita sähköpostia tai chattaile kanssamme.

Valikko
OTA YHTEYTTÄ