fbpx

Mitsubishi ilmalämpöpumput Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa sisä- ja ulkotilan välillä aina tarpeen mukaan, kesällä viilentääkseen ja talvella lämmittääkseen.

Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG2B ilmalämpöpumppu (onyxinmusta)

Tässä huippu ilmalämpöpumppu sinulle, jolle korkea laatu on tärkeää. Tässä viimeistellyssä Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja ovat ominaisuudet premium -luokkaa ja ne nostavat työskentelyn ja asumisen uudelle tasolle.

Uusi muotoilu neljällä upealla värivaihtoehtoehdolla sekä ympäristöystävällinen kylmäaine yhdistyvät tässä Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarjassa laitteeksi, joka todistetusti toimii vaativassa ilmastossamme.

Lämmityskustannuksesi laskevat parhaan energiatehokkuusluokan ansiosta ja lukuisat lisäosat takaavat kotiisi raikkaan ilman ja aina sopivan lämpötilan.

Olisiko tässä paras ilmalämpöpumppu sinun kotiisi? Kokeile!

Laatua ja säästöä!

Mitsubishi Electric LN -sarjan ilmalämpöpumppujen energiatehokkuusmerkintä A+++ on korkein mahdollinen. Sen SCOP-arvo 5,2 (mallissa LN25) kertoo ilmalämpöpumpun kuluttavan 1 kW:n verran sähköä, samalla kun tuottaa takaisin 5,2 kW lämpöä.

Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpput ovat hankintaturvatuotteita ja maahantuomillamme laitteilla on kolmen vuoden täystakuu sekä kompressorille viiden vuoden materiaalitakuu.

Haluatko keskustella myyjämme kanssa sinulle sopivasta ilmalämpöpumpusta? Soita, laita sähköpostia tai chattaile kanssamme.

Ota yhteyttä!

Juha Kaarinen

Myynti, ilmalämpöpumput,ilma-vesilämpöpumput

Miika Björkbacka

Myynti, ilmalämpöpumput. Kuluttajat & Yritysmyynti
Valikko
OTA YHTEYTTÄ