fbpx

Mitsubishi ilmalämpöpumput Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa sisä- ja ulkotilan välillä aina tarpeen mukaan, kesällä viilentääkseen ja talvella lämmittääkseen.

Mitsubishi Electric MSZ AP35 ilmalämpöpumppu

Uusi Mitsubishi Electric AP-mallisarja edustaa Mitsubishi Electricin tunnettua laatua. Mitään ei ole jätetty sattuman varaan, sen takaa laitteen osien valmistaminen omilla tuotantolaitoksilla. Laatu loistaa jokaisesta yksityikohdasta ja se tulee näkyviin myös laitteen pitkässä ja huolettomassa elinkaaressa.

Ympäristöystävällisyyttä ja huippu ominaisuuksia!

Uusi Mitsubishi Electric AP-mallisarja käyttää uutta, ympäristöystävällistä R32 kylmäainetta, jonka CO2 kuormitus ympäristölle on huiman kolmanneksen pienempi aiempaan kylmäaineeseen verrattuna. AP-sarjan ilmalämpöpumput pitävät sisällään myös lukuisia yksityiskohtia, jotka tekevät sen käytön miellyttäväksi osaksi arkea. Näitä ovat mm. Sisäänrakennettu Wi-Fi, tuskin kuultava käyttöääni, huippuluokkaa oleva energiatekokkuusluokka, ylläpitolämpötila -toiminto, takkatoiminto sekä kaukosäätimen toimintojen lukitusmahdollisuus.

Haluatko keskustella myyjämme kanssa sinulle sopivasta ilmalämpöpumpusta? Soita, laita sähköpostia tai chattaile kanssamme.

Ota yhteyttä!

Juha Kaarinen

Myynti, ilmalämpöpumput,ilma-vesilämpöpumput

Miika Björkbacka

Myynti, ilmalämpöpumput. Kuluttajat & Yritysmyynti
Valikko
OTA YHTEYTTÄ