Mitsubishi Electric Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtolaite

Tehokasta ilmanvaihtoa läpi vuoden.

Riittämätön ilmanvaihto muodostuu usein ongelmaksi etenkin saneerauksissa, kun rakennuksen energiataloutta ja tiiveyttä kohennetaan alkuperäisestä. Tiiviissä, huonosti tuulettuvassa rakennuksessa myös hajut ja ilman epäpuhtaudet aiheuttavat epäviihtyvyyttä ja pahimmillaan terveysriskin esim. Radon kaasun myötä.

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat energiaa säästävä ja edullinen tapa tehostaa ilmanvaihtoa vanhassa rakennuksessa. Vain 15 dB:n äänitason myötä VL-50S2-E on markkinoiden hiljaisimpia ilmanvaihtolaitteita. Laite on myös mahdollisimman helppo asentaa, koska se vaatii vain yhden läpivientikanavan. Yhdestä läpivientiputkesta huolimatta laitteessa on jatkuva sisään/ulosvirtaus kahteen toisistaan suljettuun osaan jaetun ilmanvaihtoputken ansiosta. Laite ei myöskään ylipaineista huonetta. VL- 50S2-E:n lämmön talteenoton hyötysuhde on korkeimmillaan jopa 85%. Vain 4 W tehontarpeella laite on myös erittäin edullinen käyttää. VL-50S2-E:n asennusta helpottaa myös valinnainen asennussuunta vaaka- / tai pystyasentoon.

Äänitaso 15-37 dB(A)
Paino 6,2 kg

Tutustu alta laitteeseen ja pyydä tarjous: Ota yhteyttä »

Ilmanvaihtolaite Mitsubishi Electric Lossnay VL-100U5-E

Mitsubishi Electric Lossnay VL-50S2-E ilmanvaihtolaite

Haluatko keskustella myyjämme kanssa sinulle sopivasta ilmanvaihtolaitteesta? Soita, laita sähköpostia tai chattaile kanssamme.

Ota yhteyttä!

Miika Björkbacka

Myynti, ilmalämpöpumput
Kuluttajat & yritysmyynti
Valikko
OTA YHTEYTTÄ