Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa sisä- ja ulkotilan välillä aina tarpeen mukaan, kesällä viilentääkseen ja talvella lämmittääkseen.

Kysy lisää ilmalämpöpumpuista: Ota yhteyttä »

Ilmalämpöpumppu on tavanomaiseen sähkölämmitykseen verrattuna huomattavasti edullisempi vaihtoehto lämpötilojen säätelyyn. Paras teho ilmalämpöpumpusta saadaan ulkoilman ollessa lämmintä, mutta laadukkaat ilmalämpöpumput kykenevät toimimaan, vaikka pakkasta olisi jopa yli -20 astetta.

Ilmalämpöpumpun sisäyksikön sijoituspaikaksi suositellaan paikkaa, josta puhallusilma pääsee virtaamaan vapaasti laajalle alueelle. Ulkoyksikön tulisi puolestaan olla mahdollisimman lähellä sisäyksikköä. Ulkoyksikön sijoituspaikan suhteen ei ole olemassa suurempia rajoitteita, mutta kannattaa huomioida, että varjoon sijoitettuna se toimii kesäaikaan kaikkein tehokkaimmin.

Hesatek ilmalämpöpumpun asennus

Asentaminen

Ilmalämpöpumpun asentaminen  vaatii ammattitaitoa, sillä asennus sisältää sähkötöitä ja kylmäaineiden käsittelyä. Tarjoamme asennuspalvelun kaikille tuotteillemme, jotta ilmalämpöpumpun hankinta, asennus ja käyttöönotto sujuvat asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivattomasti ja sujuvasti.

Kysy lisää tai tilaa veloitukseton kartoitus:
Ota yhteyttä

Hesatek Oy ilmalämpöpumppu
Hesatek Oy ilmalämpöpumpun huolto ja asennus

Kysy lisää:

Ota yhteyttä!

Juha Hyyrynen

Myynti, ilmalämpöpumput

Miika Björkbacka

Myynti, ilmalämpöpumput,
ilma-vesilämpöpumput

Matti Ruottinen

Myynti, ilmalämpöpumput
Valikko
OTA YHTEYTTÄ