fbpx

Ilmalämpöpumpun valinta

Ilmalämpöpumpun valintaan vaikuttaa asennuskohde sekä mitä lämpöpumpulla tavoitellaan. Lämpöpumppua valittaessa on tarpeen miettiä, onko lämpöpumpulla tarkoitus alentaa lämmityskustannuksia asentamalla se nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle säästämään energiaa tai toteutetaanko koko kiinteistön lämmitysjärjestelmä esimerkiksi ilma-vesilämpöpumpulla tai onko lämpöpumpun pääasiallinen käyttötarkoitus viilennys.

Ilmalämpöpumppu soveltuu hyvin esimerkiksi omakotitaloon, rivitaloon, paritaloon tai mökille energiatehokkaaksi lämmitysratkaisuksi tai autotalliin lisälämmönlähteeksi.

Kysy lisää ja pyydä tarjous: Ota yhteyttä »

Hesatek asennus

Lämmityskustannukset

Lämmityskustannusten alentamiseen ilmalämpöpumppu on tehokas ja hankintakustannuksiltaan edullinen vaihtoehto. Lämpöpumpun mitoitukseen vaikuttavat muun muassa lämmitettävän tilan koko sekä pohjakuva. Pääsääntöisesti lämpöpumppu kannattaa sijoittaa mahdollisimman avaraan tilaan. Sitä tehokkaampi ilmalämpöpumppu tarvitaan, mitä isompi on lämmitettävän asunnon koko.

Ilmalämpöpumppu on kuitenkin aina lisälämmönlähde, joten tilassa tulee olla toinen varsinainen lämmitysjärjestelmä, jolla tilaa lämmitetään tarvittaessa talvella kovalla pakkasella.

Viilennys

Ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös kerrostalon, omakotitalon, rivitalon ja paritalon tai kesämökin viilennykseen. Ilmalämpöpumpulla saa miellyttävän ja raikkaan sisäilman kesähelteillä, jolloin asumismukavuus nousee.

Ilmalämpöpumppu mökille - Hesatek Oy

Ilmalämpöpumppu mökille

Ilmalämpöpumppu omakotitaloon

Ilmalämpöpumppu rivitaloon

Ilmalämpöpumppu kerrostaloon

Ilmalämpöpumppu autotalliin

Ilmalämpöpumppu ravintolaan

Ilmalämpöpumppu toimistoon tai serverihuoneeseen

Ilmalämpöpumppu isoon tilaan tai halliin

Katso myös ilmalämpöpumppu viilennykseen

Haluatko keskustella myyjämme kanssa sinulle sopivasta ilmalämpöpumpusta? Soita, laita sähköpostia tai chattaile kanssamme.

Ota yhteyttä!

Juha Kaarinen

Myynti, ilmalämpöpumput,
ilma-vesilämpöpumput

Miika Björkbacka

Myynti, ilmalämpöpumput
Kuluttajat & yritysmyynti
Valikko
OTA YHTEYTTÄ