Ilmalämpöpumppu viilennykseen

Ilmalämpöpumppu on tehokas ratkaisu erilaisten tilojen jäähdytykseen. Ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kerros-, omakoti- ja rivitalon sekä erilaisten liiketilojen ja ravintoloiden jäähdytysratkaisuksi. Sopivan ilmalämpöpumpun valinta riippuu tilasta ja käyttötarkoituksesta.

Ilmalämpöpumppu pitää sisätilat miellyttävän viileinä ja raikkaina kovimmillakin helteillä. Viileys jakautuu tasaisesti huoneilmaan, eikä siitä synny vedon tunnetta. Ilmalämpöpumppu poistaa huoneilmasta myös kosteutta, joka saa sisäilman tuntumaan raikkaalta.

Ilmalämpöpumppu toimii jäähdytyslaitteena samoin, kuin lämmityksessä, mutta päinvastoin. Viilennyskäytössä sisäyksikön kenno sitoo energiaa huoneilmasta ja jäähtyy, jonka sisäyksikön puhallin kierrättää huoneilmaan. Kylmäaineeseen sitoutunut lämpöenergia siirretään ulkoyksikölle, josta lämpöenergia vapautuu ulkoilmaan.

Kysy lisää ja pyydä tarjous: Ota yhteyttä »

Hesatek ilmalämpöpumpun asennus

Hankinta ja asennus

Autamme sinua valitsemaan sopivan ilmalämpöpumpun mökillesi ja hoidamme myös asennuksen. Samalla saat selkeän ohjeistuksen ilmalämpöpumpun käytöstä. Myöskin ilmalämpöpumpun huolto onnistuu kätevästi kauttamme. Tutustu tuotteisiimme ja palveluihimme alta, tai ota yhteyttä.

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumppumallit

Ilmalämpöpumpun huoltosopimus

Kysy lisää tai tilaa veloitukseton kartoitus:

Ota yhteyttä!

Hesatek Oy Miika Björkbacka

Miika Björkbacka

Myynti, ilmalämpöpumput
Kuluttajat & yritysmyynti
Valikko
OTA YHTEYTTÄ