Paranna toimitilanne viihtyvyyttä

Tehokas automatisoitu viilennys ja lämmitys parantavat toimitilan viihtyisyyttä ja kasvattavat samalla työntekijöiden työtehoa. Suunnittelemme teille parhaan ilmalämpöpumppuratkaisun ja hoidamme myös asennuksen.

Lisää viihtyvyyttä ja pienempi sähkölasku

Oikein asennetut ja modernit ilmalämpö- tai ilma-vesilämpöpumput takaavat yrityksesi toimitiloihin parhaan viihtyvyyden ja selkeästi pienemmän sähkölaskun, verrattuna perinteisiin viilennys- ja lämmitysratkaisuihin. Olemme tehneet satoja laiteasennuksia mm. myymälöihin, toimistoihin, serverihuoneisiin, halleihin, varastoihin ja muihin yritystiloihin. Saat asiantuntijaltamme veloituksetta asennuskartoituksen sekä ehdotuksen juuri teille sopivasta ratkaisusta, sen kustannuksista ja arvioiduista säästöistä. Hyväksyttyäsi tarjouksen hoidamme myös asennukset ja tulevat vuosittaiset laitehuollot. Pyydä laitetarjous jo tänään. Toimimme Uudenmaan alueella.

Ilmalämpöpumppujen hyödyt

Edulliset käyttökustannukset

Vähentää selvästi toimiston viilennys- ja lämmityskustannuksia.

Energiatehokkuus

Ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä ratkaisu.

Edullinen hallintakustannus

Halintakulut ovat edulliset suhteessa muihin viilennys/lämmitysratkaisuihin.

Käyttömukavuus

Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja takaavat aina sopivan lämpöisen sisäilman.

Työteho ja mukavuus

Parantavat työntekijöiden työtehoa ja viihtyisyyttä.

Toimintavarmuus

Laitteet ovat säännöllisesti huollettuina erittäin toimintavarmoja.

Suosittelemamme ilmalämpöpumppu- ja jäähdytinmallit toimistotiloihin

Mitsubishi Electric SLZ-M ilmalämpöpumppu, kattokasetti

Lähes huomaamaton, alas laskettuun kattoon asennettava kattokasetti soveltuu erityisen hyvin avoimiin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.

Mitsubishi Electric MXZ multi-split ilmalämpöpumppu

Multi-split -mallit soveltuvat kotien ja toimistojen viilennys- ja lämmitysratkaisuksi. Mallista riippuen yhteen ulkoyksikköön voidaan kytkeä 2-5 seinä- tai kattokasettimallista sisäyksikköä.

Ilmalämpöpumppu Gree kattokasetti

Gree U-Match sivulta puhaltava ilmalämpöpumppu

Sisäyksikkö asennetaan kattoon, josta se puhaltaa viilennetyn ilman yhdeltä sivulta, jolloin se pystyy viilentämään suurenkin tilan.

Gree Fresh Wind ilmalämpöpumppu

Lattialla seisova, ns. tornimallinen ilmalämpöpumppu, jolla viilennetään ja lämmitetään tehontarpeeltaan suuria tiloja. Soveltuu hyvin esim. ravintoloiden, liiketilojen ja toimistojen tarpeisiin.

Toshiba kattomallin ilmalämpöpumppu

Toshiban kattomallin ilmalämpöpumppu tarjoaa ratkaisun, jos seinälle asennettavalle mallille ei ole tilaa. Kattomallin ilmalämpöpumppu soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi liiketilojen, ravintoloiden ja toimistotilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi HR

Mitsubishi Electric HR25 ilmanjäähdytin

HR-mallisarjan ilmalämpöpumput on tarkoitettu vain jäähdytykseen. Mitsubishi Electric MSZ HR25 ilmanjäähdytin on tyylikäs ja kompakti laite kaikkiin tiloihin. Sopii pienen kokonsa puolesta myös mataliin tiloihin esim. ikkunoiden ja ovien yläpuolelle.

Miten ilmalämpöpumpun tilaaminen onnistuu?

1. Pyydä tarjous helposti lomakkeen avulla

Lähetä tarjouspyyntö nettisivujemme kautta tai sähköpostitse ja kerro tilanteestasi, toiveistasi sekä asennuskohteesta. Voit toki myös soittaa meille numeroon 09 4289 1192.

2. Myyjämme ottaa sinuun yhteyttä

Tarjouspyynnön saatuamme tutustumme lähettämiisi tietoihin ja otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme veloituksettoman kartoituskäynnin kohteeseenne. Sen jälkeen suunnittelemme yrityksenne tarpeisiin sopivan kokonaisratkaisun ja teemme siitä kilpailukykyisen tarjouksen, jonka käymme kanssasi läpi.

3. Ilmalämpöpumpun asennus

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen sovimme työlle toteutusaikataulun ja käymme vielä läpi tarvittavat yksityiskohdat asennuspäivän osalta.

4. Laitteiden huoltaminen

Ajan myötä laitteet likaantuvat ja kaipaavat huoltoa. Siksi palveluihimme sisältyy myös Hesatek Huoleton huoltopalvelu, jolla varmistetaan laitteiden paras mahdollinen toimivuus. Jokaiseen kohteeseen voidaan räätälöidä yksilöllinen huolenpitosuunnitelma tarpeiden mukaan. Tarvittaessa annamme asennustarjouksen yhteydessä myös huolenpitotarjouksen.

Kattokasetti- ja seinämalliset ilmalämpöpumput huolletaan molemmat noin 2-3 vuoden välein. Huomioithan kuitenkin, että jos yksiköt ovat herkästi likaantuvissa paikoissa, kuten esimerkiksi ravintola- tai keittiötiloissa, on sisäyksiköiden huolto tarpeellista tehdä huomattavasti useammin, jotta laite/laitteet toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Valikko
OTA YHTEYTTÄ