Ilmalämpöpumppu mökille

Ilmalämpöpumppu soveltuu hyvin mökin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuksi. Sopivan ilmalämpöpumpun valinta riippuu tilasta ja käyttötarkoituksesta.

Ilmalämpöpumpulla on helppoa ja vaivatonta sekä energiatehokasta lämmittää kesämökkiä, joka lisää mökin käyttökautta ja asumismukavuutta. Ilmalämpöpumpulla on myös mahdollista pitää ylläpitolämpötilaa vuoden ympäri. Näin mökki pysyy koko ajan plussan puolella ja ilma kuivana.

Kesähelteillä mökin viilennys onnistuu myös ilmalämpöpumpulla vaivattomasti ikkunoita aukaisematta.

Kysy lisää ja pyydä tarjous: Ota yhteyttä »

Hesatek ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun Wi-Fi etäohjaus

Wi-Fi etäohjauksella on mahdollista valvoa ja säätää mökin lämpötila sopivaksi kotisohvalta käsin (edellyttää Wi-Fi yhteyttä mökillä). Ilmalämpöpumppua on myös mahdollista ohjata matkapuhelimen välityksellä, jos mökillä ei ole kiinteää Wi-Fi yhteyttä (edellyttää erikseen lisävarusteena hankittavaa sim-kortilla toimivaa etäohjauslaitetta). Kerromme mielellämme lisää.

Hesatek Oy ilmalämpöpumppu
Hesatek Oy ilmalämpöpumpun huolto ja asennus

Hankinta ja asennus

Autamme sinua valitsemaan sopivan ilmalämpöpumpun mökillesi ja hoidamme myös asennuksen. Samalla saat selkeän ohjeistuksen ilmalämpöpumpun käytöstä. Myöskin ilmalämpöpumpun huolto onnistuu kätevästi kauttamme. Tutustu tuotteisiimme ja palveluihimme alta, tai ota yhteyttä.

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumppumallit

Ilmalämpöpumpun huoltosopimus

Kysy lisää:

Ota yhteyttä!

Miika Björkbacka

Myynti, ilmalämpöpumputKuluttajat & yritysmyynti
Valikko
OTA YHTEYTTÄ