Ilmalämpöpumppu halliin tai isoon varastotilaan

Suurten tilojen ilmalämpöpumput soveltuvat erilaisten isojen tilojen ja hallien energiatehokkaaseen lämmittämiseen ja tarvittaessa viilennykseen.

Sisäyksikkö tai useammat sisäyksiköt voidaan asentaa seinälle tai hallin kattoon kohteesta riippuen. Myös kanavoitavaa ilmalämpöpumppua voidaan käyttää, jolloin puhallusilma voidaan ohjata haluttuun paikkaan. Sisä- ja ulkoyksiköiden määrä suunnitellaan ja mitoitetaan aina paikan päällä tehtävällä kartoituskäynnillä. Teemme asennukset myös vaativiin kohteisiin.

Suunnittelemme, asennamme, myymme ja huollamme erilaisten liike- ja toimitilojen, kuten varastojen ja teollisuushallien lämpöpumppu- ja viilennysratkaisuja. Sopivan ilmalämpöpumpun valinta riippuu tilasta ja käyttötarkoituksesta.

Kysy lisää ja pyydä tarjous: Ota yhteyttä »

Hesatek ilmalämpöpumpun asennus

Hankinta ja asennus

Autamme sinua valitsemaan sopivan ilmalämpöpumpun tilaasi, etsimme sopivat paikat sekä sisä- että ulkoyksikölle ja hoidamme myös asennuksen. Samalla saat selkeän ohjeistuksen ilmalämpöpumpun käytöstä. Myöskin ilmalämpöpumpun huolto onnistuu kätevästi kauttamme. Tutustu tuotteisiimme ja palveluihimme alta, tai tilaa veloitukseton kartoitus.

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumppumallit

Ilmalämpöpumpun huoltosopimus

Kysy lisää:

Ota yhteyttä!

Hesatek Oy Miika Björkbacka

Miika Björkbacka

Myynti, ilmalämpöpumput
Kuluttajat & yritysmyynti
Valikko
OTA YHTEYTTÄ