Ilmalämpöpumppu rivitaloon

Sopivan ilmalämpöpumpun valinta riippuu tilasta ja käyttötarkoituksesta.

Ennen ilmalämpöpumpun hankintaa tulee selvittää taloyhtiön käytäntö ja mahdolliset rajoitukset ilmalämpöpumppujen suhteen. Ilmalämpöpumpun asennus vaatii aina taloyhtiön luvan ja hyväksytyn muutostyöilmoituksen.

Rivitaloissa, joissa pääasiallisena lämmitysjärjestelmänä on kaukolämpö tai maalämpö, on ilmalämpöpumppujen käyttö usein rajattu vain viilennyskäyttöön. Rivitaloissa, joissa pääasiallisena lämmönlähteenä on suorasähkölämmitys, olisi kannattavaa asentaa ilmalämpöpumput kaikkiin huoneistoihin, jolloin lämmityskustannuksia olisi mahdollista laskea.

Kysy lisää ja pyydä tarjous: Ota yhteyttä »

Hesatek ilmalämpöpumpun asennus

Ääni/melutaso

Ilmalämpöpumppua kohtaan saattaa olla ennakkoluuloja, jos taloyhtiöön ei ole aikaisemmin asennettu niitä. Usein esimerkiksi ulkoyksikön äänitaso on herättänyt kysymyksiä, kun laitemallien tuote-esitteissä äänitaso on ilmoitettu EU-määräysten mukaisesti laitteen edestä metrin päästä ja metrin korkeudelta mitattuna. Ympäristöministeriön määrittämä 45 desibelin (A) äänitaso on mittauskohteissa mitattava äänitaso, joka mitataan esimerkiksi naapuriasunnon ikkuna-aukon kohdalta. Tämä äänitaso jää huomattavasti alhaisemmaksi kuin 45 dB (A).

Hesatek Oy ilmalämpöpumppu
Hesatek Oy ilmalämpöpumpun huolto ja asennus

Hankintaprosessi

Autamme sinua valitsemaan sopivan ilmalämpöpumpun taloosi ja hoidamme myös asennuksen. Samalla saat selkeän ohjeistuksen ilmalämpöpumpun käytöstä. Myöskin ilmalämpöpumpun huolto onnistuu kätevästi kauttamme.

Tutustu tuotteisiimme ja palveluihimme alta, tai ota yhteyttä.

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumppumallit

Ilmalämpöpumpun huoltosopimus

Kysy lisää:

Ota yhteyttä!

Hesatek Oy Miika Björkbacka

Miika Björkbacka

Myynti, ilmalämpöpumput
Kuluttajat & yritysmyynti
Valikko
OTA YHTEYTTÄ