Ilmalämpöpumppu omakotitaloon

Sopivan ilmalämpöpumpun valinta  ja mitoitus riippuu tilasta ja käyttötarkoituksesta.

Sopivaa laitemallia valittaessa kannattaa miettiä, millaisia ominaisuuksia ilmalämpöpumpulta haluaa; esimerkiksi maksimaalista energiansäästöä, raikasta viilennystä, designia ja ulkonäköä vai etäohjausmahdollisuutta.

Omakotitalossa ilmalämpöpumppu on erinomainen vaihtoehto, kun tavoitteena on sähkö- tai öljylämmityslaskun pienentäminen. Lisäksi ilmalämpöpumpulla voidaan myös viilentää kesähelteillä!

Kysy lisää ja pyydä tarjous: Ota yhteyttä »

Hesatek ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun asentaminen

Sisäyksikkö asennetaan tavallisesti omakotitalossa seinälle, mutta kohteesta riippuen voidaan asentaa myös lattiamallinen sisäyksikkö seinäpinnan alaosaan tai kattokasettimalli kattoon.

Kaksi erillistä ilmalämpöpumppua on usein paras ratkaisu kaksikerroksisessa omakotitalossa, jolloin toinen sisäyksikkö asennetaan alakertaan ja toinen yläkertaan. Toinen vaihtoehto on myös multi-split mallinen ulkoyksikkö, johon voidaan kytkeä kaksi tai useampi sisäyksikkö.

Hesatek Oy ilmalämpöpumppu
Hesatek Oy ilmalämpöpumpun huolto ja asennus

Hankinta ja asennus

Autamme sinua valitsemaan sopivan ilmalämpöpumpun taloosi ja hoidamme myös asennuksen. Samalla saat selkeän ohjeistuksen ilmalämpöpumpun käytöstä. Myöskin ilmalämpöpumpun huolto onnistuu kätevästi kauttamme. Tutustu tuotteisiimme ja palveluihimme alta, tai ota yhteyttä.

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumppumallit

Ilmalämpöpumpun huoltosopimus

Kysy lisää:

Ota yhteyttä!

Hesatek Oy Miika Björkbacka

Miika Björkbacka

Myynti, ilmalämpöpumput
Kuluttajat & yritysmyynti
Valikko
OTA YHTEYTTÄ