Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas lämmitysjärjestelmä, joka toimii samalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu, mutta lämpö siirretään ilman sijasta veteen.

Kysy lisää ilma-vesilämpöpumpuista: Ota yhteyttä »

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin, eikä sen käyttöönotto vaadi porakaivoa tai maalämmön keräysputkistoa. Ulkoilman lämpöenergia siirtyy ilma-vesilämpöpumpun avulla vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, ja samalla laitteella voidaan lämmittää myös talouden käyttövesi.

Ilma-vesilämpöpumppua voidaan käyttää rakennuksen päätoimisena lämmitysmenetelmänä aina -20 asteeseen saakka. Tätä kylmemmissä lämpötiloissa pumpun rinnalle voidaan tarvita väliaikaisesti myös toinen lämmitysjärjestelmä, kuten sähkö, öljy tai puu. Pelkkään öljy- tai sähkölämmitykseen verrattuna ilma-vesilämpöpumppu kykenee jopa 50% pienempiin lämmitysenergiakustannuksiin.

Ei siis ihme, että vesi-ilmalämpöpumput ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta.

Minne ilma-vesilämpöpumppu soveltuu?

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu mainiosti myös uudisrakennuksiin joustavien asennusmahdollisuuksiensa ja pienen kokonsa ansiosta.

Hesatek Oy ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö
Hesatek Oy ilma-vesilämpöpumpun asennus

Mitsubishi Electric EcoDan

Mitsubishi Electric energiansäästäjät

Katso myös vesi-ilmalämpöpumpun huoltosopimus

Kysy lisää:

Ota yhteyttä!

Miika Björkbacka

Myynti, ilmalämpöpumput,
ilma-vesilämpöpumput

Niko Stenbäck

Myynti,
ilma-vesilämpöpumput
Valikko
OTA YHTEYTTÄ