fbpx

Gree lämpöpumput GREEn valikoimasta löytyvät niin huippulaatuiset ilmalämpöpumput, kuin huoneilmajäähdyttimet ja kattokasetit. Koteihin, toimistoihin ja liiketiloihin suunnitellut ilmalämpöpumput ovat muotoilultaan tyylikkään linjakkaita.

Gree Fairy 25-A/W ilmalämpöpumppu

Gree Fairy 25-A/W ilmalämpöpumppu on tehokas ja hyvin skandinaaviseen sisustukseen sopiva lämmitin, jonka hiljainen sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä huomaamattomasti jopa seitsemällä eri puhallusteholla. Lämpiminä kesäpäivinä se myös tuo viileän raikkaan tuulahduksen asuntoon. Gree Fairy 25-A/W ilmalämpöpumppua on mahdollista myös etäohjata puhelimella tai muulla älylaitteella sisäänrakennetun Wi-Fi:n ansiosta.

Gree Fairy 25-A/W ilmalämpöpumun patentoitu 2-aste kompressori on suunniteltu toimimaan erityisesti Pohjoisen kylmissä olosuhteissa. Sen tehokkaan tekniikan ansiosta lämmitysteho ja hyötysuhde ovat suuria jopa alle -30˚C pakkasessa.

Haluatko keskustella myyjämme kanssa sinulle sopivasta ilmalämpöpumpusta? Soita, laita sähköpostia tai chattaile kanssamme.

Ota yhteyttä!

Juha Kaarinen

Myynti, ilmalämpöpumput,ilma-vesilämpöpumput

Miika Björkbacka

Myynti, ilmalämpöpumput. Kuluttajat & Yritysmyynti
Valikko
OTA YHTEYTTÄ